Mi is az a Doguide?

Gáti Adrienn vagyok, kutyakiképző és idegenvezető, így született meg a név: dog guide.

12 évvel ezelőtt ugrottam fejest a kutyázásba, és 8 éve az idegenvezetésbe. A Rákosmenti Kutyakiképző iskola pályáján kóstoltam bele először az engedelmességi, agility, őrző-védő foglalkozásokba. Sokat jelent a csapat, azóta is gyakran találkozhattok velem a suli kapuján belül.

Később a szépséges Norvégiáig, fjeld-hundesenter-ig vitt az utam, ahol vadászkutyák tréningezésével foglalkoztunk és panziót üzemeltettünk. Ott találkoztunk jó barátommal, a Decaf Dogz alapítójával, és kis idő elteltével megtisztelt bizalmával a kutyanapközi keretein belül.

Céljaim ezzel a projekttel, hogy:

 • A két szakmám találkozhasson, és szerelemgyereke születhessen 2021-ben: a kutyás túraszervezés.
 • Segíthessek. A legjobb érzés, amikor siker övezi a gazdi-kutya munkáját és javul a kapcsolatuk.
 • Boldog, fáradt kiskutyákat adhassak vissza a napközi/panzió végén.
 • Lehetőségem legyen önkénteskedni: ideiglenes befogadóként, vagy gazdára váró kutyusok napköziztetőjeként támogatni az örökbefogadásuk folyamatát.
 • Nem-növekedés elve: mennyiség helyett a minőséget szeretném hosszútávon is képviselni. A békés, toleráns kapcsolatot erősíthessem a kutyatartók- és nem kutyások között, illetve támogathassam a kulturált együttélést a kutyatulajdonosok között.

 • Rólam

  Itt lehetne egy rövid bemutatkozás, ahol mesélsz magadról általánosságban és a szakképesítéseidről is. Ami van rövid ilyen beköszönőd, az nem rossz, de talán lehetne kicsit hosszabb és részletesebb.

  Ízelítő a Doguide világából

  Egy válogatott képsorozat, ami jól visszaadja a hangulatot és a szakmaiságot. Ez persze lehet filmszalag-szerű, hogy magától lépteti jobbra a képeket, vagy kattintós, vagy amilyen galériát szeretnél.